På tur til Torvehallen Sdr. Vissing

Vi tager gerne imod grupper, busture.

Sdr.vissing  Torvehal -caffe er tæt på skønne natur oplevelser

Hold kaffe pausen hos os.

Den  Genfundnebro bro ved Gammel strup    ca 9 km . 

                                                    klostermølle.           6 km

                                                   Sukkertoppen          7 km

kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde.  tlf 51260640                                                                     mail info@torvehallen.com

I forbindelse med butikken er der café og B&B. Caféen gør brug af produkterne fra Torvehallen samt Torvehallens egen hjemmebag. Se mere om menuen her. Butikken og cafén holdes åben uden for normal  åbningstid efter aftale for større hold.

 

 Om Os

Det gode håndværk i tæt forbindelse med produkternes rødder. Vores moderne gårdbutik, som udbyder lokale produkter, har en bred vifte af special fødevarer og brugskunst såsom kød, olier, keramik og meget mere fra de små producenter. Vi fokuserer på kvalitetsbevidste produkter, hvor hver leverandør kræser om detaljerne.

I forbindelse med butikken har vi en café hvor vi serverer kaffe, te, sandwichs og godter.

Sdr.Vissing Torvehal ligger midt i Søhøjlandet, som har den flotteste natur til vandreture, rideture, cykelture, kajak, kano ture med mere. Sdr.Vissing Torvehal modtager gerne grupper til pause i cafeen, hvor der kan købes kaffe og kage.Personalet deler gerne ud af deres vIden om gårdbutikkens  prodkuter  og den flotte natur i området.

Missionen bag Sdr. Vissing Torvehal er at skabe fokus på de fantastiske oplevelser i det danske lokal område, som det ellers kun er de lokale som kender til. Vi stræber efter at give dig følelsen af det lokale samfund og de kvaliteter det tilbyder med på turen. Så brænder du for hygge, lokale kvaliteter, blomster og øl med mere og vil have en med en kop kaffe og kage som prikket over i’et, så smut forbi Sdr.Vissing Torvehal.

Den daglige drivkraft bag Torvehallen er Inge Kunz, hun brænder for at vise alle de varer og historier der er i nærområde.

 

Torvehallen har dens egen blomsterbinderi, hvor buketter og sammenplantninger efter ønske kan bestilles 2 dage før afhentning.

Torvehallen Sdr. Vissing er blevet et samlingssted for både de lokale og turisterne, hvor Torvehallen giver et indblik i hvad der er at finde i lokalområdet af seværdigheder og lokale produkter. Find Sdr. Vissing Torvehal her.

I forbindelse med butikken tilbyder vi også Bed and Breakfast. Mere information under Bed & Breakfast.

Torvehallen tilbyder

 • Café
 • Kød, pølser og ost
 • Vin og lokale øl
 • Kage
 • Gavekurve
 • Knive
 • Buketter og sammenplantninger
 • Frugt og grønt
 • Mel og honning
 • Brød og Kager
 • Kunst, lys, keramik, smykker
 • m.m.

Sdr.Vissing Torvehal er udover at være gårdbutik også kontaktflade for Toften B&B.

    Toften B&B ligger i forbindelse med Sdr.Vissing Torvehal og styres af samme indehaver Inge Kunz. Morgenmaden i B&B serveres også i Torvehallens Café.

 

Tag et kig rund i vores butik

Sdr. Vissing Torvehal

Find butikken her

Torvehallen Sdr. Vissing

Toftegårdsvej 2, Sdr. Vissing,

8740 Brædstrup

info@torvehallen.com

Tlf. : 51 26 06 40

Følg os på Facebook for at se nye specialiteter, årstidens buketter og meget mere.