Om gårdbutikken Torvehallen Sdr. Vissing

I forbindelse med butikken er det café og B&B, hvor de gode produkterne fra butikken bliver brugt.

Det gode håndværk i tæt forbindelse med produkternes rødder. Vores moderne gårdbutik, som udbyder lokale produkter, har en bred vifte af special fødevarer og brugskunst såsom kød, olier, keramik og meget mere fra de små producenter. Vi fokuserer på kvalitetsbevidste produkter, hvor hver leverandør kræser om detaljerne.

I forbindelse med butikken har vi en café hvor vi serverer kaffe, te, sandwichs og godter.

Sdr.Vissing Torvehal ligger midt i Søhøjlandet, som har den flotteste natur til vandreture, rideture, cykelture, kajak, kano ture med mere. Sdr.Vissing Torvehal modtager tit grupper til pause i cafeen, hvor der tilbydes kaffe og kage men der kan tales med personalet om områdets forskellige oplevelser og produkter.

Missionen bag Sdr. Vissing Torvehal er at skabe fokus på de fantastiske oplevelser i det danske lokal område, som det ellers kun er de lokale som kender til. Vi stræber efter at give dig følelsen af det lokale samfund og de kvaliteter det tilbyder med på turen. Så brænder du for hygge, lokale kvaliteter, blomster og øl med mere og vil have en med en kop kaffe og kage som prikket over i’et, så smut forbi Sdr.Vissing Torvehal.

Den daglige drivkraft bag Torvehallen er Inge Kunz, som brænder for at vise alle de kvaliteter der er i det danske nærområde.

Torvehallen har dens egen blomsterbinderi, hvor buketter og sammenplantninger efter ønske kan bestilles 2 dage før afhentning.

Torvehallen Sdr. Vissing er blevet et samlingssted for både de lokale og turisterne, hvor Torvehallen giver et indblik i hvad der er at finde i lokalområdet af seværdigheder og lokale produkter. Find Sdr. Vissing Torvehal her.

I forbindelse med butikken tilbyder vi også Bed and Breakfast. Mere information under Bed & Breakfast.

Torvehallen tilbyder

  • Kød, pølser og ost
  • Vin og lokale øl
  • Gavekurve
  • Buketter og sammenplantninger
  • Frugt og grønt
  • Mel og honning
  • Brød og Kager
  • Kunst, lys, keramik, smykker m.m.

Bestil udvalgte varer online

Sdr. Vissing Torvehal

Find butikken her

Torvehallen Sdr. Vissing

Toftegårdsvej 2, Sdr. Vissing,

8740 Brædstrup

info@torvehallen.com

Tlf. : 51 26 06 40

Følg os på Facebook for at se nye specialiteter, årstidens buketter og meget mere.