Aktiviter i Sdr. Vissings natur omkring caféen

Fugle interserede

Ønsker du at sidde i den smukke Sdr. Vissing natur og vente på at isfulgne kommer forbi er der ikke langt fra vores café, rige muligheder for at få billeder af isfuglen og andre flotte fugle. Området omkring Klostermølle og Sukkertoppen er et rigt natuområde. Perfekt til natur og dyrelivs interesserede. Efter at have tilbragt nogle timer med fuglene kan I afslutte med hjemmebag kage i cafén i Torvehallen. Sdrvissing eller tage det med som ToGo under turen.

Skulle i have lyst til guided tur i området.eks isfugle safari eller en kano/kajaktur -har outdoor konektion mange gode tilbud  se www.outdoor-connektion.dk

 

Billederne af Isfuglen er taget af Jens Peter Kragh

Fantastisk cykelområde

Med Margueritruten og Søhøjlandet i vores område er det rigt med bakker og flot natur for motorcyklister og cykel interesserede. Et besøg i vores café på din tur omkring i området eller et ophold i vores B&B er gode muligheder for at opleve det flotte område. Vi giver selvfølelig gerne inspiration til ruter og seværdigheder på din tur forbi os.

Vores Café

I vores hyggelige cafe kan kan du nyde en kop kaffe med noget sødt omgivet af vores udstilling af flot håndarbejde fra lokalområdet. Vi tilbyder Torvehallens egen sandwiches, samt kager, kaffe og special te. Vi tager imod grupper, hvor man ved henvendelse kan bestille kaffe og kage efter ønske. Et smut forbi vores cafe kan for eksempel kombineres med en tur i områdets flotte natur eller et besøg ved Den Genfundne Bro. Området er også perfekt til cykelture, da den ligger i området for Margueritruten, hvor man kan holde en hyggelig pause hos os.

Se menuen til vores Café her

kayak, gudenåen, sdr. vissing, kano, torvehal

Kano & Kayak

Tag på kanotur og overnat i Bed and Breakfast eller meld jer på et kayak eller kano kursus over en weekend.

Færdigpakkede tur:

  • Kanotur i 2 dage m. start i Tørring og overnatning i bed & breakfast.
  • Med start iÅle/Åstedbro:
  • Se mere her

Kayak & kano kursus

For at gøre din oplevelse på kajakturen endnu større, kan du få meget glæde af en kajak eller kano kursus. Du kan læse mere om dine muligheder her.

Fiske intersseret?

Med en massere Put & Take i området kan du afslutte din fisketur i vores café og få en veltrænkt kop kaffe med et stykke hjemmebagt kage.

Vrads Put&Take

Rensenbro Put & Take

mm.

Vandreture

Vandreture i Søhøjlandets smukke natur. Du kan blandt andet se Himmelbjerget, Sukkertoppen, Gudenåen, Hederne, Mossø, Den Glemte Bro mm. En god vandretur i den smukke Sdr. Vissing natur med hjemmebagt kage eller afslutte turen i vores café.

Overnatning i midten

Overnat på Toften B&B som ligger i forbindelse med vore café. Din egen 2 personers mini lejlighed med tilhørende fælles grilplad. Moregenbordet bliver sammensat af de gode produkter fra gårbutikken Torvehallen Sdr.Vissing. Se mere her

Find mere inspiration til turen i Sdr. Vissings natur og omegn

Et par inspirations hjemmesider fra området:

Find os på adressen: Toftegaardsvej 2, 8740 Brædstrup

Guppetur? Skriv til os her

Ønsker du at høre mere om vores gruppeturer kan du sende os en besked her

Se nye specialiteter og årstidens buketter på Facebook